nedgrävning - uppgrävning

Hej!

Du som fått detta brev har genom Myndighetens system blivit utvald genom metoden som finns i lagen om selektion (1985:2 7 kap §3) att utföra ett arbete i enlighet med förordningen av nedgrävandet av keramisk sten (SFS 1964:23).
För att kunna utföra detta arbete krävs det att du i enlighet med de specifkationer som finns i bilaga 2 tillverkar 174 keramiska objekt som ska efterlikna stenar. De keramiska stenarna är du efter tillverkningen ålagd att gräva ned i Frihamnen, Göteborg. I bilaga 1 finns det mer information om exakt var dessa grävningar ska ske och på vilket djup de keramiska stenarna ska ligga. Bilaga 3 innehåller en karta över området.
Detta arbete är belagt med sekretess, vilket i lagens mening betyder att du inte har rätt till att delge någon information om arbetet förrän 2016-03-15 när sekretesskyddet upphävs. På grund av denna lag har Myndigheten ingen möjlighet att delge information om varför detta arbete skall utföras.
Efter ett regeringsbeslut 1982:45 så kommer felaktiga placeringar av stenarna leda till åtal.

Myndigheten kommer att den 27’e oktober sända dig ett paket med posten, innehållandes materialet som krävs för arbetet, eventuella verktyg tillhandahålls ej.  Det är av yttersta vikt att paketet ej lämnas obevakat utomhus.
När du fått paketet krävs det att du påbörjar arbetet inom ett dygn, överträdelse av den tiden beivras.

Det förväntas av dig att arbetet är genomfört innan den 4’e december, behöver du mer tid har du möjlighet att ansöka om två extra veckor. Därefter leder varje dag du överträder tiden till böter.

 

Med vänliga hälsningar.

Myndigheten

 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jag grävde
grävde ned
och lämnade
nedgrävda - nedglömda
de bad mig om det
krävde det
jag grävde